Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss  |  tw

Nagyágyúk a SZÉP Kártya rendszerében

| SZÉP kártya | 2012-07-13

SzepKartyat.hu - SZÉP Kártya elfogadóhelyek

„Az alábbi cikkünkben (folyamatosan frissítve), azokat az országosan is ismertebb üzlethálózatokat és szolgáltatásokat (nagyágyúkat) közöljük, amelyek csatlakoztak a SZÉP Kártya rendszeréhez.”

Ismertebb üzlethálózatok és szolgáltatások a SZÉP Kártya rendszerében

Mára már elmondható, hogy egyre több ismert üzlethálózat (pl.: McDonald’s gyorsétteremi lánc, Tesco kereskedőlánc, CBA üzletlánc) és szolgáltatás (pl.: Teletál ételfutár, Wasabi étteremlánc) lát fantáziát az új cafeteria elem, a SZÉP Kártya nyújtotta lehetőségekben, és csatlakozik elfogadóhelyként a rendszerhez. Az alábbi lista, ezekből az üzlethálózatokból és szolgáltatásokból próbál felsorolni néhányat.

Hetente több száz elfogadóhellyel bővül az OTP SZÉP Kártya hálózata is, és az utóbbi időben olyan cégek csatlakoztak ehhez, mint a McDonald’s, a Burger King, a Starbucks, a KFC vagy a Tesco.

Nagyágyúk a SZÉP Kártya vendéglátás alszámla vonatkozásában:

 • SZÉP Kártyát elfogadó ismertebb gyorséttermek

McDonald’s gyorsétterem

A világ második legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata is csatlakozott a SZÉP Kártya rendszeréhez. A McDonald’s mindhárom pénztárszolgáltatóval (OTP, MKB, K&H) kötött szerződést, így a kártyatulajdonosok a „Mekikben” biztosan tudják majd használni kártyájukat.

Burger King gyorsétterem

A McDonald’s után, a világon a harmadik legnagyobb gyorséttermi láncként számon tartott Burger King sem akart kimaradni az új cafeteria elem, a SZÉP Kártya nyújtotta lehetőségekből, ezért mindhárom (OTP, MKB, K&H) kibocsátóval is szerződést kötött. A kártyatulajdonosok mintegy 22 budapesti és 6 hazai nagyváros (Debrecen, Győr, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Tatabánya) Burger King éttermében használhatják a SZÉP Kártyájukat.

Érdekesség, hogy a világ második legnagyobb alapterületű Burger King étterme Budapesten, az Oktogonnál található meg.

KFC gyorsétterem

A világ negyedik legnagyobb gyorsétterem láncaként számon tartott KFC, amelynek fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek adják, jelenleg Szegeden, Vecsésen, Dunakeszin, Debrecenben, Budaörsön (jelenleg 2 üzlet) és Budapesten (jelenleg 15 üzlet) üzemeltet éttermeket. A KFC mindegyik kártyakibocsátóval (OTP, MKB, K&H) szerződésben áll.

 • SZÉP Kártyát elfogadó ismertebb ételfutárok

Teletál ételfutár

Az országos lefedettséggel rendelkező ebéd házhozszállításra specializálódott Teletál ételfutár a különböző étkezési utalványok (pl.: Erzsébet-utalvány, Sodexo Pass) mellett, már a SZÉP Kártyát is elfogadja fizetés gyanánt. Benke Laci bácsi több évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően a szakácsok rendkívül magasan képzettek, ez teszi lehetővé, hogy éttermi színvonalú ételeket szállítsanak megrendelőiknek nap, mint nap.

Amennyiben az OTP SZÉP Kártyát választja a fizetési eszközök közül, akkor azt jelezze előre a területi képviselőnél.

Interfood ételfutár

Az ebéd rendeléssel és étel házhozszállítással foglalkozó Interfood ételfutár szolgáltatásai kapcsán, az Erzsébet-utalvány és a Sodexo Pass mellett, már lehetőség van MKB SZÉP Kártya és OTP SZÉP Kártya használatára is.

Az Interfood ételfutár akár napi egy adag étel kiszállítását is vállalja.

Cityfood ételfutár

Az ország szinte teljes területén étel és ebéd rendeléssel, valamint étel és menü házhozszállítással foglalkozó Cityfood ételfutár esetében, nem csak terminálon és telefonon keresztül, hanem már online is van lehetőség MKB SZÉP Kártya és OTP SZÉP Kártya használatára.

A K&H SZÉP Kártyával történő fizetéssel kapcsolatban, érdeklődjön a szállítónál, vagy az ügyfélszolgálaton!

 • SZÉP Kártyát elfogadó ismertebb étteremláncok

Wasabi étteremlánc

A Wasabi éttermek a távol-keleti gasztronómia iránt érdeklődők számára nyújtanak felejthetetlen élményt, melyek a japán, koreai és más távol-keleti konyhaművészetek ízeit és látványvilágát elegyítik. Wasabi étterem jelenleg Debrecenben és Budapesten (pl.: MOM Park) működik, melyekben az ételek (pl.: sushi) futószalagon folyamatosan érkeznek a vendégek asztalához. Az éttermekben az összes kibocsátó (OTP, MKB, K&H) általi SZÉP Kártyát elfogadják.

 • SZÉP Kártyát elfogadó ismertebb üzlet- és áruházláncok

Tesco üzletlánc (a kártya csak a grillpultoknál használható)

2012. június közepétől már a Tesco 36 hipermarketjében található grillpultoknál is használható a SZÉP Kártya, mivel a Tesco-Global Áruházak Zrt. szerződést kötött két (OTP és az MKB) kártyakibocsátóval is, hogy elfogadóhellyé váljon. A grillpultoknál az összes értékesített termékre (pl.: pizza, melegszendvics, saláta, üdítő, kávé) felhasználható a kártya vendéglátás alszámláján összegyűlt egyenleg. Az áruházlánc hipermarketjeiben 2012. áprilisa óta már Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni.

CBA üzletlánc (csak melegétkeztetésre fogadják el)

A 1992-ben alakult CBA, mely 100%-ban magyar érdekeltségű üzletlánc, több mint 3000 egységet működtet országszerte, többségében franchise rendszerben. Fontos kihangsúlyozni, hogy a CBA egyes üzleteiben csak is kizárólag melegétkeztetésre fogadják el a SZÉP Kártyákat!

Nem mindegyik CBA üzlet fogad el még SZÉP Kártyát, és sok közülük még nem az összes kibocsátóval kötött szerződést, ezért érdemes a CBA honlapján tájékozódni az egyes üzletekben elfogadásra kerülő SZÉP Kártya típusokról.

Auchan áruházlánc (a kártya csak a grillpultoknál használható)

Az Auchan áruházakban a Tesco hipermarketjeihez hasonlóan, csak is kizárólag a grillpultoknál fogadják el az OTP SZÉP Kártyákat (egyelőre csak az OTP-vel kötöttek szerződést), azon belül is a meleg étkezésre használandó vendéglátás alszámlán felgyülemlett összeget. A grillpultok kínálatában a grill ételek mellett többek között pizzák, rántott húsok, gyorsételek, melegszendvicsek is szerepelnek.

 • SZÉP Kártyát elfogadó ismertebb kávéházak

Starbucks kávéház

A világ legnagyobb kávéházláncaként üzemelő Starbucks, jelenleg csak Budapesten működtet kávéházakat, többek között a Mammut és a WestEnd bevásárlóközpontokban is. A kávéházakban a vendégek a kávékülönlegességek mellett, szendvicsekből (pl.: tortilla tekercsek) és édességekből (pl.: muffinok) is válogathatnak. A Starbucks ezidáig az OTP pénztárszolgáltatóval kötött szerződést, így az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok biztosan tudják használni kártyájukat a Starbucks kávéházaiban.

Nagyágyúk a SZÉP Kártya szálláshely alszámla vonatkozásában:

Danubius Hotels szállodalánc

A Danubius Hotels szállodalánc valamennyi magyarországi szállodájában (pl.: győri Hotel Rába City Center***, hévízi Danubius Health Spa Resort Hévíz****, budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget****) használható fizetőeszközként a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya), melynek alszámlái többek között az alábbi szolgáltatások esetében vehető igénybe: szállás, éttermi fogyasztás, gyógyászati kezelés, wellness és szépségápolási szolgáltatás, fitness bérlet, csomagajánlat.

Hunguest Hotels szállodalánc

A Hunguest Hotels összes belföldi szállodájában (pl.: zalakarosi Hunguest Hotel Damona****superior, hévízi Hunguest Hotel Helios***superior, hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol****) van mód helyben Széchenyi Pihenő Kártyával (SZÉP Kártya) fizetni. Online foglalás esetén néhány szálloda esetében van már lehetőség a SZÉP Kártya felhasználásra is.

Szállás tipp:

A SZÉP Kártya felhasználását szabályozó kormányrendelet értelmében az idegenforgalmi adó nem fizethető SZÉP Kártyával.

Nagyágyúk a SZÉP Kártya szabadidő alszámla vonatkozásában:

Balatoni hajózás (Balatoni Hajózási Zrt.)

Mostantól már a Balatonon is fizethetünk a SZÉP Kártya (OTP, MKB, K&H) szabadidő alszámlájának (zsebének) terhére a vitorláskikötői és hajózási szolgáltatásokért (menetrendszerinti hajózás, komp, hajóprogramok, hajóbérlés), illetve egyes szálláshelyeken (Hotel Móló, Hattyú Kemping, Sellő Kemping) felhasználhatjuk a kártya szálláshely alszámláját is.

Látogatóhelyek (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság)

A Magyar Állam tulajdonában és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság vagyonkezelésében álló látogatóhelyek (pl.: a Balaton közelében), amelyek esetében a SZÉP Kártya szabadidős zsebét (alszámláját) használhatjuk: Levendula Ház Látogatóközpont (Tihany), Pannon Csillagda Látogatóközpont (Bakonybél), Tapolcai-tavasbarlang (Tapolca), Csodabogyós-barlang (Balatonederics), Bivalyrezervátum (Kápolnapuszta).

Néhány SZÉP Kártya elfogadóhely a teljesség igénye nélkül:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.1/5 (20 votes cast)
Nagyágyúk a SZÉP Kártya rendszerében, 2.1 out of 5 based on 20 ratings

       

Print Friendly, PDF & Email

Szponzorált hirdetések

Egy hozzászólás - “Nagyágyúk a SZÉP Kártya rendszerében”

 1. Szia!
  Taрѕоlok аzoknаk а nőknеk, аkiknek vаn bátorságuk ѕok nő ѕzerelmét élvezni, éѕ kiválaѕztаnі azt, akі a legjоbb bаrátja lesz аz életnеk nеvеzеtt göröngуöѕ éѕ őrült dоlogbаn.
  Аz а bаrát akаrtam lennі, nеm сsak еgу hétköznаpі házaѕрár stabіl, mеgbízhаtó, unalmаs házіasѕzonyа.
  23 évеs vagуоk, Frіdа, Dániából.
  Α prоfilоm іtt tаlálható: http://gg.gg/18yt6l

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

*

Legújabb blog bejegyzések

Bejegyzések értékelése

  No results.

Hirdetések értékelése

  No results.

Szponzorált hirdetések

kép szöveg