Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss  |  tw

Fesztiválozzon SZÉP Kártyával!

| SZÉP kártya | 2012-07-11

SzepKartyat.hu - SZÉP Kártya elfogadóhelyek

 

Látogasson fesztiválokat a SZÉP Kártya szabadidő zsebének terhére!

Februártól már fesztiválbérletek is vásárolhatók a Széchenyi Pihenő Kártyák terhére, ami nagyban megkönnyíti a szabadidő alszámlán (zsebben) fölgyülemlett pénz hatékony felhasználását. A nemrég lezajlott soproni VOLT Fesztiválra már lehetett SZÉP Kártyával jegyet venni, de azok sem járnak rosszul, akik a nyár elején még nem értek rá fesztiválozni. Idén is több budapesti és környéki fesztiválon fogadják el a kártyákat. Aki persze másféle kulturális szórakozásra vágyik, azok számára még mindig elérhetőek a színházjegyek vagy akár a vidámparki belépők is a szabadidős, rekreációs célokat szolgáló SZÉP-zseb terhére.

Balaton Sound (Zamárdi)

Ha azonban egy kis zenés kikapcsolódásra és fesztiválhangulatra vágyunk, a hamarosan kezdődő Heineken Balaton Sound is várja a SZÉP Kártyával fizetőket! A július 12–15. között Zamárdiban megrendezett buliba a 15000 forintos napijegyek akár a helyszínen is megvásárolhatók (a VIP napijegy ára ennél borsosabb, épp a duplája). Ha csak a nyitónapi Ákos koncertre lennénk kíváncsiak, mely a 2012-es új elektrós hangzású turné második állomásaként óriásit fog hasítani, 8500 forintot kell fizetnünk. A bérlet ára 38000 forint (a nyitónappal együtt 42000 forint).

Sziget Fesztivál (Budapest)

Ha azonban nem a Balaton Soundra fáj a foga, hanem minden év legnagyobb magyarországi fesztiválőrületére, a nemzetközi fiatalság olvasztótégelyének is tekinthető Sziget Fesztiválra látogatna ki idén szívesebben, akkor is jó, ha zsebében tartja SZÉP Kártyáját, ugyanis a Sziget-jegyet is megvásárolhatja vele. Az Óbudai-szigeten augusztus 6–13. közötti rendezvény napijegyeinek ára 13000 forint. A –2. napon megrendezett Magyar Dal Napjára 4900 forintért, a –1. napon látogatható Csík-koncertre 6900 forintért válthatunk jegyet. Kovács Ákos itt is a nulladik napon lép föl, ráadásul némileg olcsóbban, 7900 forintos jegyárért megtekinthetjük. A hazamenős bérlet ára 55000 forint (az ottalvós 63000 forint).

Azt tehát senki sem állíthatja, hogy nem tudja elkölteni a SZÉP Kártyáján összegyűlt juttatást, mivel egyre több elfogadóhely is csatlakozik az új cafeteria (béren kívüli juttatás) elem rendszerébe. A hétköznapi meleg étkezésen jóval túlmutatnak már a SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenő Kártya) lehetőségei. Aki még nem használta ki az idén nyáron, érdemes, ha szállásfoglaláshoz, strand- és fürdőlátogatáshoz, fesztiválozáshoz, múzeumbelépőkhöz a kártyáján lévő egyenleget használja. Mivel a legtöbb nagy kulturális fesztivál belépői vagy akár a gyógyfürdők jegyei és a szálláshelyek ára is rendezhető a kártyával, így a korábbi években megszokottnál jóval kevesebb megspórolt készpénzre van szükség egy remek nyaraláshoz.

Ha ebben a már-már elviselhetetlen hőségben javasolhatunk valamit: akkor párjával, barátaival vagy családjával célozzon meg egy fürdővárost (pl.: Zalakaros, Hajdúszoboszló) vagy vízpartot (pl.: Balaton, Velencei-tó), esetleg az egyik fesztivált, és pihenje ki az elmúlt egy év fáradalmait.

Használja arra a Széchenyi Pihenő Kártyát, amire való: kikapcsolódásra, feltöltődésre, sportolásra, és a nyár hasznos eltöltésére!

Néhány SZÉP Kártya elfogadóhely a teljesség igénye nélkül:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Fesztiválozzon SZÉP Kártyával!, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

     

Print Friendly, PDF & Email

Szponzorált hirdetések

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

*

Legújabb blog bejegyzések

Bejegyzések értékelése

    No results.

Hirdetések értékelése

    No results.

Szponzorált hirdetések

kép szöveg